Árváltozás a SYNLAB-nál április 1-én

Árváltozás a SYNLAB-nál április 1-én

A SYNLAB Hungary Kft. lakosság számára biztosított szolgáltatásaira 2021. április 1-től új egységárakat alkalmaz. Bővebb információért kérjük, tekintse meg árlistánkat.

A Sport Extended Férfi csomag kiegészült jód nyomelem vizsgálattal

Szűrőcsomagunkat a nagy terhelési szinten dolgozó, elit és szenior férfi élsportolók számára fejlesztettük ki, mely a Sport BASIC és Sport PRO csomag vizsgálatain felül tartalmazza a cink-szelén-réz-jód nyomelemvizsgálatokat, összetett májfunkciós panelt, valamint egy komplex endokrin panelt a pajzsmirigy funkciók, az androgének, illetve a növekedésihormon-termelés követésére. Magába foglalja továbbá a sportolói lét szempontjából érzékeny labor paramétereket is, mint rT3, IGF-1, valamint a kortizol kiértékeléseket.

Részletek és megrendelés

Változott a Sport PRO csomag összetétele is

A csomagba bekerültek a réz, szelén, jód, cink nyomelemek, melyeknek kiemelt szerepük van a pajzsmirigy, az endokrin- és immunrendszer megfelelő működésében, valamint a sebgyógyulás elősegítésében és a regeneráció támogatásában.

Azon válogatott, illetve elit szintű élsportolók számára javasoljuk, akiknek edzésmennyisége naponta több órát vesz igénybe, továbbá kiegészítő és keresztedzéseket is tartalmaz.

A csomag a Sport BASIC csomagba tartozó szűréseken felül tartalmazza a cink-réz-szelén-jód nyomelemvizsgálatokat, vesefunkciós panelt (húgysavval és cisztain C-vel), a vérképzéshez kapcsolódó elemek (transzferrin, B12-vitamin, folsav) szűrését, valamint az izomsérülések mértékét jelző CK enzim vizsgálatát.

Jelentősen csökkent a jódvizsgálat ára

A jód, a pajzsmirigy hormonképzésének egyik fontos alkotóeleme. Ezen hormonok közel 65%-át képezi, így kiemelt szerepet játszik az anyagcsere megfelelő működésének fenntartásában. Szervezetünkbe táplálék és ivóvíz formájában kerül, gyors felszívódás útján a pajzsmirigyben gyűlik össze, ahonnan a felesleg a vizelettel távozik. Statisztikai adatok igazolják, hogy Magyarország közel 4/5-e mérsékelten jódhiányos, mivel sem az ivóvíz, sem a megtermelt élelmiszerek nem tartalmaznak elegendő jódot.
Jódhiány vezethet golyvaképződéshez (strúma), illetve okozója lehet pajzsmirigy-alulműködésnek is. A lelassult anyagcsere következtében súlygyarapodás, tompuló gondolkodás, nehézkes beszéd és az érzelmi élet elszürkülése tapasztalható

Pajzsmirigy Max csomagunk kiegészült jódvizsgálattal

Részletek és megrendelés

Új Nyomelem csomag a SYNLAB-nál

Nyomelem csomagunk segítséget nyújt a szervezet réz-, cink-, szelén- és jódellátottságának felmérésében. Ezen nyomelemeknek kiemelt szerepe van a pajzsmirigy, az endokrin- és immunrendszer megfelelő működésében, valamint a sebgyógyulás elősegítésében és a regeneráció támogatásában.

Részletek és megrendelés

Vissza a hírekhez