Akciós csomagok áprilisban

Akciós csomagok áprilisban

2022.04.01

Örömmel tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy áprilisban két vizsgálati csomagunkat még nagyobb kedvezménnyel biztosítjuk Önöknek.

Inzulinrezisztencia csomagunk az elhízás következtében kialakuló rizikótényezőkre világít rá. A csomag az eredeti 18 000 Ft-os kedvezményes csomagár helyett most 15 000 Ft-os akciós áron érhető el.

Pajzsmirigy bővített csomagunk tartalmazza a leggyakoribb pajzsmirigy betegségekre utaló paramétereket és más alapvető funkciók vizsgálatát is. A csomag az eredeti 15 800 Ft-os kedvezményes csomagár helyett most 14 400 Ft-os akciós áron érhető el.

Bővebb információ a csomagok tartalmáról és a kedvezmény mértékéről az alábbi oldalakon találhatók.

Inzulinrezisztencia csomag  

Pajzsmirigy bővített csomag  

Az akció 2022. április 1. és 2022. április 30. között a www.synlab.hu oldalon található webshopon vagy a vérvételi helyeinken megvásárolt Inzulinrezisztencia csomagra és Pajzsmirigy bővített csomagra érvényes a webshopban megjelölt kedvezményes áron. A webshopon keresztül vásárolt csomagok csak a kijelölt vérvételi helyeinken válthatók be. Időpontfoglalás esetén a vérvételnek 2022. április 1. és 2022. április 30. közötti időszakban kell megtörténnie. További információk a vásárlásra vonatkozóan alábbi linken találhatóak: Felhasználási feltételek

Vissza a hírekhez