A GenoID Laboratórium elköltözik


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a GenoID Laboratórium 2019. december 5. és 15. között a XII. kerület Szanatórium utcából a SYNLAB Központi Laboratóriumába költözik.

A laboratóriumban december 5-12 között nincs módunk méréseket végezni, ezért a vállalt leletküldési határidő minden vizsgálat esetében a költözés időtartamával (5-10 nappal) meghosszabbodik, illetve ebben az időszakban a szerver költöztetése miatt az online leletközlő szolgáltatásunk várhatóan egy napig nem lesz elérhető. Fentiekkel kapcsolatban szíves türelmüket és megértésüket kérjük. A mintákat a költözéstől függetlenül folyamatosan fogadjuk és tárolásukról gondoskodunk 2019. december 8-ig a Szanatórium utcában, december 9-től pedig a laboratórium új helyszínén, mely a következő: 


SYNLAB Központi Laboratórium
1211 BUDAPEST, WEISS MANFRÉD ÚT 5-7.

Budapest DOCK – Szabadkikötő


Megközelítés


A fenti információk minden mintatípusra vonatkoznak, legyen szó molekuláris mikrobiológiai, genetikai vagy DNS-vizsgálatról.

A használatban levő telefonszámunk a költözést követően is megmarad, laboratóriumunk továbbra is a +36 1 465 0124-es számon lesz elérhető.

Az e-mail-címünk további tájékoztatásig az eddig megszokott genoid@synlab.com, illetve a genoid.DNA@synlab.com marad.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!Megközelítés

Nagyobb méretű megjelenítésért kattintson a képre.

Megközelítés

Vissza a hírekhez