220+ táplálékintolerancia panel akció márciusban

220+ táplálékintolerancia panel akció márciusban

2023.03.16

Örömmel tájékoztatjuk, hogy márciusban 220+ táplálékintolerancia vizsgálatunk kedvezménnyel vehető igénybe a SYNLAB kijelölt vérvételi helyein.

A táplálékintolerancia lassan már Európában is népbetegségnek számít, az emberek több mint 40 %-nak mindennapjait keseríti meg. A betegség oka a bél falának megváltozott felszívó funkciója. Károsodott permeabilitás (áteresztő képesség) esetén ugyanis a részlegesen lebomlott táplálékmolekulák is a keringésbe jutnak, az aktiválódó immunrendszer által termelt IgG-típusú ellenanyagok pedig változatos tünetek megjelenéséhez vezethetnek.

A leggyakoribb tünetek: hasmenés, székrekedés, puffadás, hányinger, gyomorpanaszok, irritábilis colon (bél), migrén, asztma, ízületi rendellenességek, koncentrációhiány, bőrbetegségek és súlyproblémák (túlsúly, kóros soványság).

Kinek ajánljuk?

A vizsgálatot azoknak a pácienseknek javasoljuk, akiknél a tüneteik alapján felmerülhet a táplálékintolerancia gyanúja, akik gyomor, és bélrendszeri panaszokat (hasmenés, hányinger, puffadás) bőrkiütés, bőrviszketés, fejfájás, emésztési zavarok, ízületi panaszok, fokozott fertőzési hajlam, krónikus fáradtság, depresszió tüneteit tapasztalják, túlsúllyal vagy alultápláltsággal küzdenek.

Hogyan történik a vizsgálat?

A táplálékintolerancia vizsgálat vérmintából történik. A mintavételhez nem szükséges éhgyomor, a vérvétel bármelyik napszakban elvégezhető. A vizsgálat eredményét a diéta, a szteroid-és immunszupresszív gyógyszerek szedése befolyásolja. Diéta hatására a táplálékspecifikus IgG ellenanyagok eltűnhetnek a vérből, ezért a diéta mellett végzett vizsgálatok eredménye bizonytalan. További információkat a vizsgálatról itt található.

A 220+ táplálékintolerancia vizsgálat mellé a lelet átvételétől számított 3 hónapon belül ingyenes, regisztrációt követő online dietetikai tanácsadás is igénybe vehető.

A vizsgálat az eredeti 89.900 Ft-os ár helyett most 69.900 Ft-os akciós áron érhető el.

További információ és megrendelés  

Az akció 2023. március 1. és 2023. március 31. között a www.synlab.hu oldalon található webshopon vagy a vérvételi helyeinken megvásárolt 220+ táplálékintolerancia vizsgálatra érvényes a webshopban megjelölt kedvezményes áron. A webshopon keresztül vásárolt csomagok csak a kijelölt vérvételi helyeinken válthatók be. Személyes vásárlás esetén a vérvételnek 2023. március 1-31. közötti időszakban kell megtörténnie. További információk a vásárlásra vonatkozóan alábbi linken találhatóak: Felhasználási feltételek

Vissza a hírekhez