X

SYNLAB Kistarcsai Laboratórium és Magánvérvételi Hely

30 Már SYNLAB Kistarcsai Laboratórium és Magánvérvételi Hely

Humán mintaátvétel   Vérvétel   Időpontfoglalás lehetséges   24 órás sürgősségi szolgáltatás

 

Cím: 2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1. I. em.
Telefon: +36 28 552 270
Nyitva tartás: minden nap 0-24
Vérvétel: H–P: 8:00 – 10:00
Magán vérvétel: H–P: 10:00 – 11:00
Mintaátvétel: H–P: 8:00 – 11:00
Leletkiadás: H–P: 8:00 – 10:00 és 15:00 – 16:00,  P: 14:00 – 15:00
Időpontfoglalás: H–P: 10:00 – 15:00 +36-28-506-335 telefonon, vagy személyesen H-Cs: 15.00-16.00 és Pénteken: 14.00-15.00

 

Szolgáltatások:

•  magán vérvétel
•  humán mintaátvétel
  időpontfoglalás lehetséges
  24 órás sürgősségi szolgáltatás

 

 

Közfinanszírozott ellátásra időpontot kizárólag a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe (TEK) tartozó páciensek részére tudunk biztosítani. A páciens lakcímének, vagy a beutaló intézmény székhelyének mindenképpen TEK-en belüli településnek kell lennie.

Laboratóriumaink Területi Ellátási Kötelezettségéről ide kattintva tájékozódhat.

Gödöllői lakcímmel és beutalóval rendelkező páciensek vérvételét a Tormay Károly Egészségügyi Központ laboratóriuma végzi. Kérjük, ott kérjenek időpontot!

Kizárólag hiánytalanul kitöltött, lepecsételt beutalókat fogadunk el. Magánrendelőben kiállított beutalót nem áll módunkban közfinanszírozott formában elfogadni. A vizsgálatok ilyen esetben térítéskötelesek.

Nem szükséges időpontot foglalni a következő esetekben:

  • ha Flór Ferenc Kórházban kiállított beutalóval rendelkezik
  • 14 éves korig a vérvétel a Flór Ferenc Kórház IV. emeleti ambulanciáján történik
  • orvos által lepecsételt, szignózott sürgősség jelzése esetén (ilyenkor kizárólag a sürgősségi palettán szereplő vizsgálatokat végezzük el)

A behívások nem érkezési sorrendben történnek. A kapott időpont tájékoztató jellegű, hosszabb várakozás is előfordulhat. Több páciens kapja ugyanazt az időpontot, előjegyzés nélkül is érkezhetnek páciensek (ld. fent) és egyéb körülmény, mint pl. rosszullét, informatikai hiba is befolyásolhatja a várakozási időt.

Jelentkezés vizsgálatra

Telephelyünkön közfinanszírozott és magánfinanszírozott vizsgálatokra lehet időpontot foglalni, melyet a megfelelő gombra történő kattintással választhat ki.
Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, az adott laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni.
Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi vizsgálatok díját az érvényben lévő árlistánk szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálatok elszámolása ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik. Amennyiben magánfinanszírozott formában kíván vizsgálatra jelentkezni és nincs a kiválasztott napra szabad időpont, akkor előjegyzés nélkül, érkezési sorrendben is tudjuk fogadni a nyitvatartási idő alatt (kivéve: gyermek vérvétel, terhelés).

A vérvételi helyen a mintavételt minden esetben az időpontfoglalás típusának megfelelő finanszírozási forma szerint tudjuk elvégezni. Így nincs lehetőség arra, hogy magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén a mintavételt vagy a vizsgálatokat közfinanszírozott formában végezzük!