X

SYNLAB Kistarcsai Laboratórium és Magánvérvételi Hely

30 Már SYNLAB Kistarcsai Laboratórium és Magánvérvételi Hely

Humán mintaátvétel   Vérvétel   Időpontfoglalás lehetséges   24 órás sürgősségi szolgáltatás

 

Cím: 2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1. I. em.
Telefon: +36 28 552 270
Nyitva tartás: minden nap 0-24
Vérvétel: H–P: 8:00 – 10:00
Magán vérvétel: H–P: 10:00 – 11:00
Mintaátvétel: H–P: 8:00 – 11:00
Leletkiadás: H–P: 8:00 – 10:00 és 15:00 – 16:00,  P: 14:00 – 15:00
Időpontfoglalás: H–P: 10:00 – 15:00 +36-28-506-335 telefonon, vagy személyesen H-Cs: 15.00-16.00 és Pénteken: 14.00-15.00

 

Szolgáltatások:

•  magán vérvétel
•  humán mintaátvétel
  időpontfoglalás lehetséges
  24 órás sürgősségi szolgáltatás

 

 

Közfinanszírozott ellátásra időpontot kizárólag a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe (TEK) tartozó páciensek részére tudunk biztosítani. A páciens lakcímének, vagy a beutaló intézmény székhelyének mindenképpen TEK-en belüli településnek kell lennie.

Laboratóriumaink Területi Ellátási Kötelezettségéről ide kattintva tájékozódhat.

Gödöllői lakcímmel és beutalóval rendelkező páciensek vérvételét a Tormay Károly Egészségügyi Központ laboratóriuma végzi. Kérjük, ott kérjenek időpontot!

Kizárólag hiánytalanul kitöltött, lepecsételt beutalókat fogadunk el. Magánrendelőben kiállított beutalót nem áll módunkban közfinanszírozott formában elfogadni. A vizsgálatok ilyen esetben térítéskötelesek.

Nem szükséges időpontot foglalni a következő esetekben:

  • ha Flór Ferenc Kórházban kiállított beutalóval rendelkezik
  • 14 éves korig a vérvétel a Flór Ferenc Kórház IV. emeleti ambulanciáján történik
  • orvos által lepecsételt, szignózott sürgősség jelzése esetén (ilyenkor kizárólag a sürgősségi palettán szereplő vizsgálatokat végezzük el)

A behívások nem érkezési sorrendben történnek. A kapott időpont tájékoztató jellegű, hosszabb várakozás is előfordulhat. Több páciens kapja ugyanazt az időpontot, előjegyzés nélkül is érkezhetnek páciensek (ld. fent) és egyéb körülmény, mint pl. rosszullét, informatikai hiba is befolyásolhatja a várakozási időt.

Tisztelt Pácienseink!

A magánvérvételi szolgáltatásunk technikai okok miatt átmeneti ideig szünetel.
Magánfinanszírozott ellátásra legközelebb az Örs vezér téren a SYNLAB magánvérvételi helyén a Sugár üzletközpontban, vagy a Centrum-Lab vérvételi pontján az Árkád üzletközpontban van lehetőség.
Megértésüket köszönjük!

Jelentkezés vizsgálatra

Telephelyünkön közfinanszírozott vizsgálatokra lehet időpontot foglalni, melyet a gombra történő kattintással kezdeményezhet. Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelően kitöltött, érvényes beutalóval, az adott laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe!
Kérjük, hogy az időpontfoglalás megkezdése előtt ezt feltétlenül ellenőrizze, mivel érvénytelen beutaló, vagy területi ellátáson kívüli beutalás esetén a vizsgálatokat nem áll módunkban elvégezni.