Immár az új telephelyen várja a SYNLAB környezetanalitikai üzletága régi és leendő Partnereit!


Örömmel tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy Társaságunk környezetanalitikai területének két laborja teljes műszerezettséggel és dolgozói létszámmal sikerrel beköltözött október 21-24. között a cég csepeli Központi Laboratóriumába. A Kecskemétről áttelepült vízvizsgálatokat végző, valamint a szintén átköltözött foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat végző budapesti BEM Labor (Budapest Központi Analitikai Laboratórium) minden műszere és szakembere véglegesen helyére került. Így október 28-tól rutin szerint, akkreditált státuszban folytatja tovább immár az új telephelyén a SYNLAB Hungary Kft. a vizsgálatokat.

A még 2016-ban megindult csepeli fejlesztéssel lehetővé vált a SYNLAB számára, hogy megvalósítsa fő célkitűzését, miszerint tovább növelje partnerei megelégedettségét. Ennek egyik állomását jelenti a Szabadkikötőben a napokban birtokba vett mintegy 2000 négyzetméteres terület, mely a környezetanalitika területén is biztosítja a gyorsabb kiszolgálás, automatizálás, szolgáltatás-centrikusság megvalósulását.  A laboratórium szakmai és minőségirányítási folytonossága mindvégig biztosított lesz.
A laboratórium működésében előreláthatólag komolyabb fennakadás nem várható.

Ugyanakkor a költözéssel egyidőben Kecskeméten új kirendeltséget alakított ki a SYNLAB, mely november 15-től érhető el.

A kecskeméti kirendeltségi címe:
6000 Kecskemét, Csokonai utca 2/A, fszt. 2. ajtó


Tájékoztatjuk továbbá tisztelt Partnereinket arról is, hogy a SYNLAB Hungary Kft. foglalkozás-egészségügyi (BEM) vizsgálatokat végző Budapest Központi Analitikai Laboratóriumát 2019. augusztus 1-től Dr. Csay Tamás irányítja.


A Társaság csepeli telephelyén található új labortechnikának és a most már egy helyen felhalmozott szaktudásban rejlő lehetőségeknek köszönhetően a SYNLAB Hungary Kft.-nek olyan háttérországot sikerült megteremtenie, mely a cég környezetanalitikai portfóliójának szélesítésének további bázisa lehet.


Megközelítés

Nagyobb méretű megjelenítésért kattintson a képre.

Megközelítés

Vissza a hírekhez