X

Női egészség – HPV önmintavételes vizsgálat

Női egészség – HPV önmintavételes vizsgálat

A megelőzés kulcsa az ön kezében van!

 

A méhnyakrák az egyik legmagasabb halálozási aránnyal járó

rosszindulatú daganat, melynek kialakulása bizonyítottan összefüggésbe hozható a méhnyak környéki HPV-fertőzéssel.

A daganat halálozási kockázata a magyar nők körében sajnos igen magas, az Európai Uniós országok átlagának mintegy háromszorosa. Ennek hátterében az áll, hogy nagyon sok esetben az elváltozás csak a késői stádiumban kerül felismerésre, amikor már a gyógyítás lehetőségei korlátozottak. Ugyanakkor, ha a méhnyakrák, vagy a rákmegelőző állapot időben felismerésre kerül, a megfelelő orvosi ellátással jól gyógyítható.

A legújabb európai szakmai protokollok a HPV-vizsgálatot ajánlják elsődleges szűrőtesztként. HPV-mintavételre eddig csak nőgyógyászati kivizsgálás részeként volt lehetőség, mostantól azonban ez már közvetlenül is elérhető a SYNLAB páciensei számára, önmintavevő alkalmazásával.

Az önmintavételes vizsgálat hatalmas előnye a kényelem: igénybevételéhez ki sem kell mozdulnia otthonról, mivel a SYNLAB webáruházán keresztül megrendelhető a mintavételi csomag, mely postán jut el címére. Az önmintavevő megvásárolható továbbá a SYNLAB magánvérvételi helyein is.

Az önmintavételes HPV-teszt 6.000 forint helyett MOST
kedvezményesen 5.000 forintért megrendelhető!

A vizsgálat ára tartalmazza a méhnyakrák szempontjából magas kockázatú csoportba sorolt, ún. „high risk” (HR) 16 és 18 HPV-típusok kimutatását, a mintavételi csomagot és – webshopos megrendelés esetén – annak postai kiküldését is a megrendelő címére.

 

 

A kedvezményes ajánlat 2018. január 27. és március 31. között érvényes.