X

Miért a synlab?

Miért a synlab? – Megbízhatóság és szakértelem

A synlab Hungary Kft. a németországi székhelyű synlab Holding GmbH magyarországi leányvállalata, mely Európa legnagyobb magánlaboratóriumi szolgáltatója. A synlab több mint 20 országban mintegy 300 laboratóriumot üzemeltet, tevékenységének fő profilját a humán diagnosztika képezi.

 

Vizsgálati palettánk egyedülállóan széles, több mint 5000 féle diagnosztikai teszt érhető el ügyfeleink számára. Sikerességünket és elismertségünket mutatja, hogy éves vizsgálatszámunk meghaladja a 300 milliót! 2015-ben a synlab – tulajdonosi szerkezetének változása következtében – egyesült a Labco-val, mely Európa délnyugati területén működő, méreteiben és szolgáltatási palettájában a synlabhoz hasonló labordiagnosztikai szolgáltató.  Az immár közös tulajdonosi struktúra ernyője alatt működő új cég így Európában abszolút piacvezetőnek tekinthető.

 

A synlab Magyarországon 2004 óta van jelen, és az elmúlt évek során lépésről lépésre hazánk legnagyobb, legjelentősebb magánlaboratóriumi szolgáltatójává vált. Tevékenységünk fókuszában az orvosi laboratóriumi diagnosztika áll, emellett azonban meghatározó jelenléttel bírunk a környezetanalitika területén is. Partnereink között tudhatunk több száz magánpraxist és klinikát, számos állami szereplőt, gyógyszercégeket, de elmondhatjuk, hogy szolgáltatásunk az országhatáron túlra is terjed, mivel molekuláris diagnosztikai, genetikai tesztjeinket a környező országokból is igénybe veszik. Országos lefedettséggel rendelkezünk, cégünk közel 70 telephelyen működik. Ezek között megtalálhatók a kórházi vagy szakrendelői környezetben üzemeltetett, eltérő progresszivitási szintet képviselő állami laboratóriumok, az önállóan működtetett mikrobiológiai, kémiai laboratóriumok és a saját szervezésű magánvérvételi helyek egyaránt.

 

Az általunk kínált humán vizsgálati palettából hozzávetőlegesen 600-700 közvetlenül rendelhető laborjainkban, ezek jelentős részét centralizáltan végezzük, de természetesen elérhető rajtunk keresztül a német anyacég teljes, több ezres palettája is. Országos logisztikai hálózattal rendelkezünk, így a mintákat a preanalitikai kritériumok szigorú betartásával az ország bármely területéről el tudjuk hozni.

 

Mivel orvos partnereink és a minket felkereső páciensek számára kiemelkedően fontos, hogy megbízható eredményeket kapjanak tőlünk, így cégünk maximálisan elkötelezett amellett, hogy valamennyi ügyfele számára kompromisszumok nélküli, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson. Ennek megfelelően a legjobb, nyugat-európai színvonalat képviselő gépparkkal és reagensekkel dolgozunk, munkafolyamataink auditáltak és tanúsítottak, kiemelkedő sikerességgel szoktunk részt venni a külső körvizsgálati ellenőrzéseken. Szakembergárdánk kiválóan képzett, számos országos elismertségű kollégát tudhatunk munkatársaink között.

 

Fentiek alapján úgy véljük, hogy kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy bármely ügyfelünk számára az elvárásainak megfelelő labordiagnosztikai szolgáltatást nyújtsuk.

sy_doktor