Időpontfoglalás

Kérjük válasszon időpontot a szabad időpontok egyikére kattintva.

Közfinanszírozott ellátásra időpontot kizárólag a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe (TEK) tartozó páciensek részére tudunk biztosítani. A páciens lakcímének, vagy a beutaló intézmény székhelyének mindenképpen TEK-en belüli településnek kell lennie.

Laboratóriumaink Területi Ellátási Kötelezettségéről ide kattintva tájékozódhat.

Gödöllői lakcímmel és beutalóval rendelkező páciensek vérvételét a Tormay Károly Egészségügyi Központ laboratóriuma végzi. Kérjük, ott kérjenek időpontot!

Kizárólag hiánytalanul kitöltött, lepecsételt beutalókat fogadunk el. Magánrendelőben kiállított beutalót nem áll módunkban közfinanszírozott formában elfogadni. A vizsgálatok ilyen esetben térítéskötelesek.

Nem szükséges időpontot foglalni a következő esetekben:

  • 14 éves korig a vérvétel a Flór Ferenc Kórház IV. emeleti ambulanciáján történik
  • orvos által lepecsételt, szignózott sürgősség jelzése esetén (ilyenkor kizárólag a sürgősségi palettán szereplő vizsgálatokat végezzük el)

A behívások nem érkezési sorrendben történnek. A kapott időpont tájékoztató jellegű, hosszabb várakozás is előfordulhat. Több páciens kapja ugyanazt az időpontot, előjegyzés nélkül is érkezhetnek páciensek (ld. fent) és egyéb körülmény, mint pl. rosszullét, informatikai hiba is befolyásolhatja a várakozási időt.

Jelmagyarázat Foglalható időpont
Csak telefonon foglalható időpont
Betelt időpont, nem foglalható